PC Axis | PX MAP

barra horitzontal

Índex


 1. Què és PC-Axis i PX-Map?
 2. Per a què es necessita PC-Axis | PX-Map?
 3. Com es pot baixar gratuïtament PC-Axis | PX-MAP?


 1. Què és PC-Axis i PX-Map?


 2. PC-Axis és un programa estadístic especialitzat que suposa un estàndard en l'àmbit europeu quant a la difusió de dades. PX-Map és una eina per presentar dades estadístiques en un mapa.

   

 3. Per a què es necessita PC-Axis | PX-Map?


 4. PC-Axis permet operar amb diverses taules amb l'objectiu d'obtenir la informació sol·licitada en el format desitjat (possibilitat de modificar l'ordenació de les variables de files i de columnes, l'ordre dels valors de cada variable, etc.). A més, incorpora la possibilitat de transformar les dades obtingudes en gràfics i mapes temàtics. PX-Map és, precisament, el mòdul que permet visualitzar en un mapa les dades estadístiques presentades en PC-Axis.

   

 5. Com es pot baixar gratuïtament PC-Axis | PX-MAP?


 6. A continuació trobareu un conjunt de botons des dels que vos podeu descarregar els diferents programaris per tractar en el vostre ordenador (sistema operatiu windows) les dades que publica l'Ibestat. Aplicació "PC-Axis", que podeu emprar per visualitzar els cubs de dades dels fitxers "PX". Aplicació "PX-Map", que afageix l'opció a PC-Axis de visualitzar les dades en un mapa. Ajuda "PX-Map" en català, heu d'instal·lar aquest programari si voleu tenir l'ajuda del PX-Map en català. Ajuda "PX-Map" en castellà, heu d'instal·lar aquest programari si voleu tenir l'ajuda del PX-Map en castellà. Mapes per "PX-Map", heu d'instal·lar aquest programari per afegir els mapes de les Illes Balears al PX-Map. Conté els mapes del 1998 al 2011 a nivell d'illa, municipi, comarca (NUTS-4), els mapes a nivell de districte i secció a partir del 2004 i barriades de Palma (en format Shapefile).

  Nota: Actualitzat el 15 de juliol de 2019.

   

Descàrrega de PC-AXIS

Descàrrega de PX-MAP           Descàrrega de mapes per PX-MAP. Actualitzat el 23 d'octubre de 2015.

Descàrrega de fitxer ajuda PX-MAP en català           Descàrrega de fitxer ajuda PX-MAP en castellà
Institut d'Estadística de les Illes Balears
C/ Miquel Santandreu, 4, Baixos - 07006 Palma·971 17 65 11