Heu oblidat la contrasenya?

Serveis a l'usuari


Els usuaris registrats poden accedir a serveis addicionals que ofereix l'IBESTAT, com ara a subscripcions temàtiques per correu electrònic o les consultes personalitzades.


Subscripcions temàtiques per correu electrònic


Registrau-vos o entrau com a usuari i rebreu al vostre correu electrònic les notificacions d'actualitzacions d'operacions estadístiques del vostre interès. Més informació


Consultes personalitzades


Si us registrau podeu disposar d'un espai personal on desar les consultes (dades, mapes, gràfics) amb els criteris, les categories i el format que hagueu seleccionat. Més informació


Accedir
Suggeriments


Per formular reclamacions i queixes sobre el funcionament de l’IBESTAT, així com per presentar iniciatives o suggeriments, es poden utilitzar els canals següents:

- Per via telefònica
971 17 65 11


- Per via presencial
En el registre de l’IBESTAT (c/ Miquel Santandreu, nº 4, planta baja, 07006 Palma) o a les Oficines de Registre del Govern de les Illes Balears.


- Per via telemàtica
A través de l’enllaç següent podeu accedir al  formulari electrònic


Normativa relacionada


Decret 82/2009, de 13 de novembre, pel qual es regula la gestió de les queixes i els suggeriments sobre el funcionament dels serveis públics de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
Institut d'Estadística de les Illes Balears
C/ Miquel Santandreu, 4, Baixos - 07006 Palma·971 17 65 11