Avís legal

barra horitzontal

Índex

 1. Dades del lloc web
 2. Propietat intel•lectual
 3. Exempció de responsabilitat


 1. Dades del lloc web


 2. El lloc www.ibestat.es forma part del domini del Govern de les Illes Balears i és l’única pàgina web oficial de l’Institut d’Estadística de les Illes Balears.

  Institut d’Estadística de les Illes Balears (IBESTAT)
  NIF S0711001H

  Carrer Miquel Santandreu, 4 Baixos - 07006 Palma
  Telèfon: 971 17 65 11 Fax:  971 17 69 60   
  Adreça electrònica per a consultes: peticions@ibestat.caib.es

   

 3. Propietat intel•lectual


 4. Els drets de propietat intel•lectual dels continguts difosos mitjançant el lloc www.ibestat.es pertanyen a l'Institut d'Estadística de les Illes Balears, llevat que s'indiqui una titularitat diferent.

   

  Lilcència de Creative Commons

  La informació subministrada mitjançant el lloc web està sota una llicència de Reconeixement 3.0 Espanya de Creative Commons.


  Les marques, els signes distintius i els logotips que apareixen en aquest lloc web són propietat de l'IBESTAT, si no s'indica una titularitat diferent, i estan protegits per la legislació vigent aplicable.

   

 5. Exempció de responsabilitat


 6. La informació estadística que es difon mitjançant aquesta pàgina web prové de múltiples fonts que han estat introduïdes en aquest servidor seguint tota una sèrie de controls de qualitat. Tot i això, l’IBESTAT no pot garantir que tota la informació que s’ofereix sigui correcta ni que estigui totalment actualitzada. Per això, l’IBESTAT no es responsabilitza de cap dany o perjudici que es derivi de l’accés a aquest servidor o de l’ús de la informació que se’n pugui fer.
  L'IBESTAT no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió o el contingut dels enllaços de tercers a què es fa referència en el web.
  Així mateix, l'IBESTAT no es fa responsable de les informacions, les opinions i els conceptes que contingui qualsevol altre lloc web al qual s'accedeixi per mitjà d'enllaços des del web de l’Institut.

   

Institut d'Estadística de les Illes Balears
C/ Miquel Santandreu, 4, Baixos - 07006 Palma·971 17 65 11