Órgano responsable: | Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació |
Área y sección temática | Economia > Sector Primari |
Objetivos | Determinar els resultats anuals de superfícies i produccions de la vinya i el vi de qualitat i quantificar la seva comercialització per conèixer la realitat del sector vitivinícola |
Población o colectivo objeto de estudio: | Produccions vitivinícoles i vendes de vi amb denominació de qualitat |
Tipo de actividad: | Recopilacions sobre un determinat camp |
Organismos o unidades estadísticas que participan: | Consells Reguladors de vins de qualitat |
Forma de recogida de los datos: | |
Ámbito geográfico de la actividad: | Autonòmic |
Nivel máximo de desagregación territorial: | Autonòmica |
Principales variables: | Superfície (ha) i producció (tones) de raïm segons denominació de qualitat (DO, Vi de la Terra....); producció segons tipus de raïm (blanc i negre). Producció de vi segons denominació de qualitat; producció per tipus de vi (blanc, negre, rosat). Comercialització de vi segons denominació de qualitat; per tipus de vi; segons mercat de destinació. |
Medio de difusión | Pàgina web de la unitat estadística responsable |
Periodicidad de la difusión | Anual |
Periodos disponibles | 2003-2020 |
Programas anuales |
2022 |
Planes estadísticos |
2018-2021 |