202 025: Producció i comercialització de vins de qualitat de les Illes Balears

barra horitzontal

Datos básicos


Órgano responsable: Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació
Área y sección temática Economia > Sector Primari
Objetivos Determinar els resultats anuals de superfícies i produccions de la vinya i el vi de qualitat i quantificar la seva comercialització per conèixer la realitat del sector vitivinícola

Características técnicas


Población o colectivo objeto de estudio: Produccions vitivinícoles i vendes de vi amb denominació de qualitat
Tipo de actividad: Recopilacions sobre un determinat camp
Organismos o unidades estadísticas que participan: Consells Reguladors de vins de qualitat
Forma de recogida de los datos:
Ámbito geográfico de la actividad: Autonòmic
Nivel máximo de desagregación territorial: Autonòmica
Principales variables: Superfície (ha) i producció (tones) de raïm segons denominació de qualitat (DO, Vi de la Terra....); producció segons tipus de raïm (blanc i negre). Producció de vi segons denominació de qualitat; producció per tipus de vi (blanc, negre, rosat). Comercialització de vi segons denominació de qualitat; per tipus de vi; segons mercat de destinació.

Difusión de los datos


Medio de difusión Pàgina web de la unitat estadística responsable
Periodicidad de la difusión Anual
Periodos disponibles 2003-2020

Histórico


Programas anuales
2023
2022
Planes estadísticos
2022-2025
2018-2021
Institut d'Estadística de les Illes Balears
C/ Miquel Santandreu, 4, Bajos - 07006 Palma·971 17 65 11