202 025: Producció i comercialització de vins de qualitat de les Illes Balears

barra horitzontal

Dades bàsiques


Òrgan responsable: Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació
Àrea i secció temàtica Economia > Sector Primari
Objectius Determinar els resultats anuals de superfícies i produccions de la vinya i el vi de qualitat i quantificar la seva comercialització per conèixer la realitat del sector vitivinícola

Característiques tècniques


Població o col.lectiu objecte d'estudi: Produccions vitivinícoles i vendes de vi amb denominació de qualitat
Tipus d'activitat: Recopilacions sobre un determinat camp
Organismes o unitats estadístiques que participen: Consells Reguladors de vins de qualitat
Forma de recollida de les dades:
Àmbit geogràfic de l'activitat: Autonòmic
Nivell màxim de desagregació territorial: Autonòmica
Principals variables: Superfície (ha) i producció (tones) de raïm segons denominació de qualitat (DO, Vi de la Terra....); producció segons tipus de raïm (blanc i negre). Producció de vi segons denominació de qualitat; producció per tipus de vi (blanc, negre, rosat). Comercialització de vi segons denominació de qualitat; per tipus de vi; segons mercat de destinació.

Difusió de les dades


Mitjà de difusió Pàgina web de la unitat estadística responsable
Periodicitat de la difusió Anual
Períodes disponibles 2003-2020

Històric


Programes anuals
2023
2022
Plans estadístics
2022-2025
2018-2021
Institut d'Estadística de les Illes Balears
C/ Miquel Santandreu, 4, Baixos - 07006 Palma·971 17 65 11