Òrgan responsable: | Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació |
Àrea i secció temàtica | Economia > Sector Primari |
Objectius | Determinar els resultats anuals de superfícies i produccions de la vinya i el vi de qualitat i quantificar la seva comercialització per conèixer la realitat del sector vitivinícola |
Població o col.lectiu objecte d'estudi: | Produccions vitivinícoles i vendes de vi amb denominació de qualitat |
Tipus d'activitat: | Recopilacions sobre un determinat camp |
Organismes o unitats estadístiques que participen: | Consells Reguladors de vins de qualitat |
Forma de recollida de les dades: | |
Àmbit geogràfic de l'activitat: | Autonòmic |
Nivell màxim de desagregació territorial: | Autonòmica |
Principals variables: | Superfície (ha) i producció (tones) de raïm segons denominació de qualitat (DO, Vi de la Terra....); producció segons tipus de raïm (blanc i negre). Producció de vi segons denominació de qualitat; producció per tipus de vi (blanc, negre, rosat). Comercialització de vi segons denominació de qualitat; per tipus de vi; segons mercat de destinació. |
Mitjà de difusió | Pàgina web de la unitat estadística responsable |
Periodicitat de la difusió | Anual |
Períodes disponibles | 2003-2020 |
Programes anuals |
2023 |
2022 |
Plans estadístics |
2022-2025 |
2018-2021 |