Órgano responsable: | Conselleria de Salut i Consum |
Área y sección temática | Societat > Salut |
Objetivos | Elaborar i mantenir el cens per tal de planificar la gestió del risc dels establiments alimentaris |
Población o colectivo objeto de estudio: | Establiments alimentaris obligats a estar censats |
Tipo de actividad: | Explotació estadística de registres |
Organismos o unidades estadísticas que participan: | Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició |
Forma de recogida de los datos: | |
Ámbito geográfico de la actividad: | Autonòmic |
Nivel máximo de desagregación territorial: | Municipal |
Principales variables: | Sectors alimentaris i fases |
Medio de difusión | Pàgina web de la unitat estadística responsable |
Periodicidad de la difusión | Anual |
Periodos disponibles |
Programas anuales |
2022 |
2021 |
2020 |
2019 |
2018 |
2017 |
2016 |
2015 |
2014 |
2013 |
2012 |
2011 |
2010 |
Planes estadísticos |
2018-2021 |
2014-2017 |
2010-2013 |