301 013: Cens d'establiments alimentaris

barra horitzontal

Datos básicos


Órgano responsable: Conselleria de Salut i Consum
Área y sección temática Societat > Salut
Objetivos Elaborar i mantenir el cens per tal de planificar la gestió del risc dels establiments alimentaris

Características técnicas


Población o colectivo objeto de estudio: Establiments alimentaris obligats a estar censats
Tipo de actividad: Explotació estadística de registres
Organismos o unidades estadísticas que participan: Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició
Forma de recogida de los datos:
Ámbito geográfico de la actividad: Autonòmic
Nivel máximo de desagregación territorial: Municipal
Principales variables: Sectors alimentaris i fases

Difusión de los datos


Medio de difusión Pàgina web de la unitat estadística responsable
Periodicidad de la difusión Anual
Periodos disponibles

Histórico


Programas anuales
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Planes estadísticos
2018-2021
2014-2017
2010-2013
Institut d'Estadística de les Illes Balears
C/ Miquel Santandreu, 4, Bajos - 07006 Palma·971 17 65 11