PC Axis | PX MAP

barra horitzontal

Índex


 1. Què és PC-Axis i PX-Map?
 2. Per a què es necessita PC-Axis | PX-Map?
 3. Com es pot baixar gratuïtament PC-Axis | PX-MAP?


 1. Què és PC-Axis i PX-Map?


 2. PC-Axis és un programa estadístic especialitzat que suposa un estàndard en l'àmbit europeu quant a la difusió de dades.PX-Map és una eina per presentar dades estadístiques en un mapa.

   

 3. Per a què es necessita PC-Axis | PX-Map?


 4. PC-Axis permet operar amb diverses taules amb l'objectiu d'obtenir la informació sol·licitada en el format desitjat (possibilitat de modificar l'ordenació de les variables de files i de columnes, l'ordre dels valors de cada variable, etc.). A més, incorpora la possibilitat de transformar les dades obtingudes en gràfics i mapes temàtics.PX-Map és, precisament, el mòdul que permet visualitzar en un mapa les dades estadístiques presentades en PC-Axis.
   
 5. Com es pot baixar gratuïtament PC-Axis | PX-MAP?


 6. A continuació trobareu un conjunt de botons des dels que vos podeu descarregar els diferents programaris per tractar en el vostre ordenador (sistema operatiu windows) les dades que publica l'Ibestat.Aplicació "PC-Axis", que podeu emprar per visualitzar els cubs de dades dels fitxers "PX".Aplicació "PX-Map", que afageix l'opció a PC-Axis de visualitzar les dades en un mapa.Ajuda "PX-Map" en català, heu d'instal·lar aquest programari si voleu tenir l'ajuda del PX-Map en català.Ajuda "PX-Map" en castellà, heu d'instal·lar aquest programari si voleu tenir l'ajuda del PX-Map en castellà.Mapes per "PX-Map", heu d'instal·lar aquest programari per afegir els mapes de les Illes Balears al PX-Map. Conté els mapes del 1998 al 2011 a nivell d'illa, municipi, comarca (NUTS-4) i els mapes a nivell de districte i secció a partir del 2004 (en format Shapefile).

  Nota: Actualitzat el 23 d'octubre de 2015.

   

Descàrrega de PC-AXIS

Descàrrega de PX-MAP           Descàrrega de mapes per PX-MAP. Actualitzat el 23 d'octubre de 2015.

Descàrrega de fitxer ajuda PX-MAP en català           Descàrrega de fitxer ajuda PX-MAP en castellà